دیروز شیطان را دیدم .درحوالی میدان ، بساطش را پهن کرده بود ، فریب می فروخت .مردم دورش جمع شده بودند ، هیاهو می کردند و هول می زدند و بیشتر می خواستند . توی بساطش همه چیز بود :غرور ، حرص ، دروغ و خیانت ، جاه طلبی و قدرت .هرکس چیزی می خرید و در ازایش چیزی می داد . بعضی ها تکه ای از قلبشان را می دادند و بعضی پاره ای از روحشان را . بعضی ها ایمانشان و بعضی آزادگی شان را .
شیطان در اسلام :
شیطان در تمام داستان های کهن و در تمامی ادیان وجود دارد ،شیطان آمده است تا انسان خلیفه الله نباشد . شیطان ـ دشمن سرسخت انسان ـ که از خلقت حضرت آدم تا به امروز پی درپی با او به مخالفت پرداخته ، از موضوعات مهم قرآنی است . در قرآن درباره ی شیطان آمده است :شیطان موجودی از گروه جنیان است (1)، چون جنیان از جنس آتش بی دود هستند بنابراین شیطان نیز از آتش است (2) ، او در مقابل پروردگار دست به طغیان زد (3) ، و او کفر ورزید (4).علت کفر و عصیان او در مقابل خدا ، تمرد از سجده به انسان بود (5) . چون انسان به اسماء الهی آگاهی یافته بود و شیطان از این علم بی بهره بود (6)، او جنس خود را که از آتش بود ، برتر از خاک که جنس آدم است ، می دانست و بر این اساس کینه و دشمنی انسان را سخت به دل گرفت (7).
اوصاف شیطان در خطبه ی قاصعه :
امام علی (ع) می فرمایند :ای بندگان خدا ، از دشمن خدا پرهیز کنید ، مبادا شما را به بیماری خود مبتلا سازد و با ندای خود ، شما را به حرکت درآورد و با لشکرهای پیاده و سواره خود بر شما بتازند ! به جانم سوگند شیطان تیر خطرناکی برای شکار شما به چله ی کمان گذارده و تا حد توان کشیده و از نزدیک ترین مکان شما را هدف قرار داده است ...پس شیطان بزرگ ترین مانع برای دینداری و زیانبارترین و آتش افروزترین فرد برای دنیای شماست !شیطان از کسانی که دشمن سرسخت شما هستند و برای در هم شکستنشان کمر بسته اید خطرناک تر است .مردم ، آتش خشم خود را بر ضد شیطان به کار گیرید و ارتباط خود را با او قطع کنید به خدا سوگند شیطان بر اصل و ریشه شما فخر فروخت و برحسب و نسب شما طعنه زد .(8) امام صادق (ع)می فرمایند :هنگامی که مردم در راه نافرمانی خداوند (عزوجل )می روند ، پس اگر سواره روند (و در گناه و معصیت تندروی کنند ) از سواره نظام شیطانند ، و اگرپیاده روند (و در معصیت به آرامی حرکت کنند و اندک اندک گناه انجام دهند )از پیاده نظام ابلیس خواهند بود . شیطان بسان تاریکی مطلق در مقابل روشنایی و نور رحمت الهی است . هر چند در ابتدا بشر سعی داشت تا از شیطان دوری کند و از شر او در امان باشد اما عده ای در پی فنا شدن در نیروی شیطان می باشند .
«نگاهی به دنیای تاریک شیطان پرستی » تاریخچه ی شیطان پرستی :
1 ـ شیطان پرستی قدیم :
مبدأ شیطان پرستی قدیمی ، به قرون اولیه بر می گردد .انسان های اولیه برای اینکه در مقابل قدرتی بزرگ ، سجده نمایند به ستایش موجودی فوق طبیعی که قدرت فوق العاده ای داشته می پرداختند که مبدأ شیطان پرستی قدیمی را به وجود آورد . شیطان پرست قدیمی ، اعتقاد دارد که شیطان وجود دارد و قدرت او عظیم ترین قدرت در جهان است .اصل شهوت رانی و ارضای جنسی یکی از اصول مهم این آئین است .شیطان پرستی قدیم مخالف با مسیحیت و کلیسا است و آنها را عامل بدبختی مردم می داند . این گروه در مراسم خود اعمال ضد مسیحیت را انجام می دهند .آنها می گویند :مسیح ، پیامبری بود که باید زمین را آباد و مردم را به راه راست دعوت می نمود ، اما او تنها دروغگویی و بدی را در جامعه ،رواج داده است . شیطان پرستان قدیمی بدترین اعمال را برای مبارزه با خدا و مسیح انجام می دهند .آنها به جهنم اعتقاد نداشتند و عنوان می کردند که جهنم ، همین دنیایی است که در آن زندگی می نماییم و همچنین شیطان را دارای هویت خارجی می دانستند .
2 ـ شیطان پرستی جدید :
شیطان پرستی جدید را عده ای از اهالی انگلیس که گفته می شود از نجیب زادگان بوده اند ،برای اینکه از قدرت شیطان و تاریکی بهره ببرند ، ایجاد نمودند . در حقیقت ، شیطان پرستی جدید ، حدود قرن 15 و 16 میلادی در انگلستان به وجود آمد و دارای تغییرات زیادی نسبت به شیطان پرستی قدیمی بود . شیطان پرستی جدید ، برخلاف شیطان پرستی قدیم ، اعتقادی به وجود خارجی شیطان ندارد . آنها اعتقاد دارند که شیطان ، در طبیعت و وجود انسان ها می باشد و این باطن هر انسانی است که شیطان در آن موجود می باشد .آنها جسم پرست هستند و اعتقاد دارند انسان باید کامل ترین لذات جسمانی و جنسی را در این دنیا ببرد .
+ نوشته شده در شنبه 89/8/15ساعت 10:7 صبح توسط محمد جواد عابدپور
|
|